На Виноградівщині поліція затримала крадіїв, що грабували автівки на штрафмайданчику

На Виноградівщині поліція затримала крадіїв, що грабували автівки на штрафмайданчику
Співробітники Виноградівського відділення поліції спіймали чоловіка та його спільників на спробі обікрасти автомобіль на їх штрафмайданчику.

 

Сьогодні, 24 листопада, близько першої години ночі помічник чергового Виноградівського відділення поліції під час несення служби помітив двох осіб, які спробували зухвало проникнути на територію їх штрафмайданчика. Сектор реагування патрульної поліції спрацював миттєво: 18-річного мешканця села Олешник затримали прямо на місці, інший чоловік намагався втекти від поліцейських, але його також оперативно спіймали. Правоохоронці вже встановили і двох осіб, які допомагали безпосереднім виконавцям у вчиненні злочину.

Затримані розповіли, що хотіли викрасти автомагнітолу з машини і не знайшли кращого місця, як штрафмайданчик поліції. За фактом правопорушення, поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Наразі слідчі збирають інформацію щодо причетності затриманих до аналогічних злочинів, адже відчайдушність правопорушників може вказувати на те, що це не перша їх протиправна діяльність. Стосовно затриманих вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

24 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів