Стало відомо де та чим сьогодні займаються працівники-комунальники в Ужгороді

Стало відомо де та чим сьогодні займаються працівники-комунальники в Ужгороді
Працівники підприємства «Закарпателектробуд» сьогодні в Ужгороді ремонтують світильники, міняють лампи вуличного освітлення на вулиці 8 Березня, відновлюють лінію на Доманинській. Також підприємство займається підсвіткою будівлі Ужгородської міської ради до флешобу у рамках всесвітньої кампанії 16 Днів Активізму проти ґендерно обумовленого насильства в Україні.

 

Працівники «УжАгроміксу» викорчовують пні на вулиці Перемоги та утеплюють висаджені у місті дерева стружкою.

КШЕП встановлює дорожні знаки «пішохідний перехід» на вулицях Марії Заньковецької, Швабській, продовжує поточний ремонт проїжджої частини вулиці Миколи Гоголя.

За адресою Марії Заньковецької,15 «АВЕ-Ужгород» ліквідовує стихійне сміттєзвалище.

Зрізають чагарники на «Кальварії» робітники комунального підприємства «Ужгородський ККП».

Триває реконструкція інженерних мереж на площі Шандора Петефі та реконструкція на площі Георгія Кірпи.

Капітально ремонтують внутрішньоквартальні каналізаційні мережі за адресами вул. Шумна, 32, Тиводара Легоцького, 3, 5, водопровід та каналізацію житлових будинків за адресами вул. Миколи Добролюбова, 6, Минайська, 10.

У рамках капітального ремонту на вулицях Василя Стефаника, Підградській ставлять бордюри, на вулиці Олександра Можайського ставлять бордюри і ФЕМ-плитку, на вулиці Панаса Мирного роблять покриття із бруківки.

Капремонт тротуарів роблять на площі Поштовій (ставлять бруківку) та на проспекті Свободи (викладають ФЕМ-плитку).

На вулицях Климента Тімірязєва, 18, Минайській, 7, Марії Заньковецької, 17, Івана Панькевича, 77, Насипній, 10, Загорській, 19, Юрія Венеліна-Гуци, 10, Юрія Гойди,10, площі Шандора Петефі, 38, проспекті Свободи, 7/26 – капітальний ремонт покрівель житлових будинків.

 

24 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів