На Закарпатті затримали трьох нетверезих водіїв, один з яких заїхав у стовп

На Закарпатті затримали трьох нетверезих водіїв, один з яких заїхав у стовп
Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння за минулу добу працівники поліції зафіксували в Ужгородському, Мукачівському та Рахівському районах.

 

Учора вночі в поліцію Ужгородського району надійшла інформація від громадян про ДТП в селі Часлівці. Коли на місце події прибула група реагування патрульної поліції, то жителі села повідомили правоохоронцям про те, що автомобіль марки «ВАЗ-21013» зіткнувся з електричним стовпом, після чого п’яний водій поїхав геть.

Правопорушника розшукали за два-три кілометри. З’ясувалося, що за кермом перебував нетверезий житель села Великі Геївці. У нього виявили 1,71 проміле алкоголю. На водія склали відповідні адмінпротоколи й відсторонили його від керування.

Ввечері в селищі Чинадієво Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував з ознаками алкогольного сп’яніння житель сусіднього села Плоскановиця. Проходити медосвідчення п’яний чоловік відмовився, про що в присутності свідків було складено відповідний адмінпротокол. Водійське посвідчення від правопорушника вилучили й відсторонили його від керування.

Третій нетверезий водій попався в селищі Великий Бичків Рахівського району. Там близько другої години ночі патрульні помітили, як з-під місцевого бару виїжджає мотоцикл марки «Viрer» без номерного знака і без увімкненого світла. Водій не мав захисного шолома. Його зупинили. За кермом братового мотоцикла перебував молодий житель сусіднього села Середнє Водяне. Жодних документів при собі молодий чоловік не мав і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідчення на місці або в лікарні хлопець відмовився, про що в присутності свідків було складено відповідний адмінпротокол. Від керування п’яного мотоцикліста відсторонили, сам мотоцикл забрав його власник, якого викликали на місце події.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до   суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

24 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів