Закарпатець "позаздрив" учасникам банкету й "опустив" одного з них на мобільний гаджет...

Закарпатець "позаздрив" учасникам банкету й "опустив" одного з них на мобільний гаджет...
Як потім з’ясувалося, 22-річний житель "угорської столиці" Закарпаття місяць тому, як розпрощався з тюремною камерою...

 

...На Закарпатті з повідомленням про крадіжку до поліції Берегівщини звернулася місцева мешканка. Жінка повідомила, що з приміщення ресторану, що у селі Велика Бийгань, де  вона працює, викрали ї мобільний телефон. За даним фактом в поліції розпочали слідство.

Працівники кримінальної поліції переглянувши відео з камер спостереження розкрили цю крадіжку.  Менш ніж за дві години, особу підозрюваного було встановлено та вилучено  в нього крадену річ.

Як розповідає слідча берегівської поліції, того дня  в ресторанні був банкет. 22-річний берегівчанин проходив поряд та зайшов у ресторан, далі  пішов  на кухню та  викрав звідти мобільний телефон потерпілої, після чого поспіхом вийшов з приміщення.  Цей чоловік місяць тому вийшов з в'язниці, де відбував покарання за майнові злочини.

За даним фактом крадіжки в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Наразі призначили  експертизу, після якої вирішуватиметься питання щодо оголошення  берегівчанину підозри у даному кримінальному правопорушенні. Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

24 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів