На Новий рік у міні-готелях у Карпатах всі номери вже заброньовані!

На Новий рік у міні-готелях у Карпатах всі номери вже заброньовані!
Останній вартістю 1200 гривень викупили ще у першому місяці осені — вересні...

 

Попри кризу та високі ціни на новорічні свята українці не відмовляють собі у відпочинку – більшість турів уже розкупили, кажуть у туристичних агенціях.

Бюджетних пропозицій залишилось обмаль.

Новорічна Німеччина, Франція та Італія – зимова Європа потребує значних витрат, кажуть туроператори, тож найпопулярнішим місцем для більш економних мандрівників традиційно залишається сонячний Єгипет.

Тур до Єгипту зараз можна купити від 400 доларів на людину – все включено, гарний готель “4 зірки”, готель “5 зірок” – близько 500 доларів. Турагенти радять: хто хоче зекономити, краще зараз бронювати, тому що потім, як правило, ціни ростуть.

Та окрім зарубіжжя мандрівники дедалі частіше обирають зимову Україну. Найпопулярніший – Львів. За останні роки ціни на послуги зросли. Лише за хостел у святкові дні сплатити треба 1800 гривень, але туристів тут повно.

До Нового року готуються і в Одесі. Місця в популярних готелях уже розлетілися, як гарячі пиріжки на Привозі. Приміром, за номер у тризірковому готелі на свята тут правлять щонайменше від ста доларів за добу. Квартири від півтори до шести тисяч гривень у центрі. Та попри ціни – море і теплий клімат ваблять відпочивальників.

Ще є Карпати. Снігу тут ще небагато, а господарі міні-готелів уже розпродали всі номери. Останній вартістю 1200 гривень забронювали ще у вересні, розповідає власниця туристичного котеджу пані Наталія.

Джерело: ТСН

 

24 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів