У турнірі прокурорів перемагають ветерани

У турнірі прокурорів перемагають ветерани
Напередодні професійного свята працівники підрозділів прокуратури краю взяли участь у традиційному міні-футбольному турнірі.

 

У змаганнях взяли участь 6 команд: команда ветеранів закарпатської прокуратури, колектив апарату обласної прокуратури, команда військової прокуратури, прокурори Ужгородської міської прокуратури, колектив Мукачівської районної прокуратури та команда з Хустської районної прокуратури.

Команди були розділені на дві групи й згідно попереднього регламенту краща команда групи А боролося за перше місце з лідером групи В. А команди, які посіли другі сходинки в групах боролися за бронзові нагороди турніру.

У групі А доволі несподівано в лідери пробилися команда ветеранів обласної прокуратури, які створили камбек у матчі проти колег з міської прокуратури обласного центру, а в матчі з футболістами апарату обласної прокуратури зіграли внічию. За рахунок кращої різниці забитих-пропущених м’ячів стали переможцями групи.

У групі В доволі впевнено в обох матчах вікторію святкували спортсмени з військової прокуратури, які по черзі перемогли колег із Мукачівщини та Хустщини.

А в фіналі «військовики» можливо недооцінили можливості ветеранів, й незважаючи на те, що повели в рахунку, згодом пропустили у власні ворота три м’ячі й у підсумку посіли другу сходинку.

У матчі за третє місце колектив Мукачівської районної прокуратури розгромив працівників апарату облпрокуратури – 4:1. 

Вітав та нагороджував учасників турніру прокурор Закарпатської області Володимир Гаврилюк.

Семен МИХАЙЛИК.

 

25 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів