"Гурт" п’яних закарпатців на автівці намагався залякати мешканця Тячівщини

"Гурт" п’яних закарпатців на автівці намагався залякати мешканця Тячівщини
За минулу добу закарпатська поліція неодноразово перепиняла шлях водіям "під шафе" — 5 разів.

 

Співробітники поліції Закарпаття зупинили п’ятьох нетверезих водіїв у чотирьох районах Закарпаття. За минулу добу такі випадки задокументовані поліцейськими Виноградівщини, Тячівщини, Ужгородщини, Перечинщини та патрульними Дубівського відділення.

Мотоцикліста, який виїжджав із Виноградова в сторону смт. Королево, група реагування патрульної поліції зупинила за те, що водій їхав без шолома і на незареєстрованому транспортному засобі. Під час огляду з’ясувалося, що чоловік, який був за кермом, не має водійських прав і перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

В смт. Дубове поліція зупинила «ВАЗ-2107», який їхав зустрічною смугою. Нетверезий водій відмовився проходити медосвідчення, тому відповідний протокол склали при двох свідках.

В селі Бедевля Тячівського району місцеві жителі подзвонили на лінію «102» і повідомили про погрози. Заявник розповів, що до нього прийшла група осіб, яка спробувала його залякати, а потім всі сіли в машину і поїхали геть. Їх перепинили працівники патрульної поліції Тячівського відділу і встановили, що у водія було 2,3 проміле алкоголю в крові.

Поліція Ужгородщини зупинила «Renault Megane» за неосвітлений номерний знак, водій машини виявився п’яним.  В Перечині за аналогічне порушення зупинили нетверезого водія «Volkswagen Golf».

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до   суду для прийняття остаточного рішення.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

25 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів