Шахтарське селище Закарпаття отримало сучасний дитячий спортивний об’єкт

Шахтарське селище Закарпаття отримало сучасний дитячий спортивний об’єкт
Спортивний майданчик зі штучним покриттям відкрили у четвер, 23 листопада, на базі Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею.

 

Завдяки злагодженій роботі обласної та районної влади, а також громади села  у дітей з’явилася можливість цікаво та корисно проводити дозвілля, учні зможуть зміцнити своє здоров`я, загартовуватися та виховувати силу до перемоги.
Відкриття майданчика символічно розпочали з гімну України, зустрічали гостей, що з’їхалися на свято, як годиться хлібом та сіллю.
Право перерізати червону стрічку було надано голові Іршавської райдержадміністрації Олександру Горіну, голові районної ради Віктору Симканинцю та Ільницькогому сільському голові Василю Павлище.
Після чого відбулося освячення новозбудованого майданчика.
Зі спортивною подією, місцевих мешканців привітав голова РДА Олександр Горін. Керівник району зазначив, що подібні об’єкти є невід’ємною складовою фізичного розвитку дітей. Побажав юним спортсменам  вдалих стартів і перемог, а найголовніше чемпіонського здоров’я, що дуже важливо для нашого підростаючого покоління.
З нагоди урочистого відкриття майданчика вихованці закладу підготували невеликий флешмоб, а також вітали гостей піснями.
Після офіційного відкриття на новому полі зіграли перший матч, розпочали його символічним ударом по м`ячу керівники району. 

alt

alt

 

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Джерело: Іршавська РДА

 

25 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів