На Хустщині "Жигуль" в’їхав у "Мерседеса"– троє потерпілих

На Хустщині "Жигуль" в’їхав у "Мерседеса"– троє потерпілих
Співробітники Хустського відділу поліції встановлюють обставини автомобільної аварії за участю автомобілів «ВАЗ-2107» та «Mercedes-Benz» в селі Драгово. Внаслідок зіткнення постраждало три особи.

 

Сьогодні, 26 листопада, в чергову частину Хустського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про потерпілих від ДТП в селі Драгово. Слідчо- оперативна група встановила, що водій «ВАЗ-2107» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з «Mercedes-Benz». Аваріятрапилася біля школи в селі Драгово. Внаслідок зіткнення 32-річний водій«ВАЗ» отримав травму голови та поміщений в реанімаційне відділення, два його пасажири віком 31 та 32 роки отримали медичну допомогу, після чогомедики їх відпустили під амбулаторне лікування. Водій «Mercedes-Benz» травм не отримала.

Співробітники Хустського відділу поліції встановлюють всі обставини цієїавтомобільної аварії. В діях водіїв вбачаються ознаки кримінальногоправопорушення, передбаченого ст. 286 ККУ, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

На Тячівщині за кілька годин спіймали п’яного водія, який наїхав на жінку та втік

 

26 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів