Ужгородський університет налагоджує співпрацю з компанією Infosys Poland

Ужгородський університет налагоджує співпрацю з компанією Infosys Poland
Декан Віталій Сержанов обговорив із польськими гостями перспективи участі нашої молоді в програмах фірми та можливості стажування студентів.

 

23 листопада декан економічного факультету УжНУ Віталій Сержановзустрівся з представниками компанії «Infosys Poland». Із гостями підрозділу його очільник обговорив особливості участі молоді в програмах фірми та можливості стажування студентів економічного факультету.

Компанія, до слова, є одною з провідних міжнародних фірм на ринку аутсорсингу. Своїм клієнтам вона пропонує інноваційні послуги у галузях фінансів та бухгалтерського обліку, ІТ та консалтингу.

Наразі фірма шукає амбіційних і зацікавлених у згаданих сферах молодих людей, котрі долучаться до роботи у фінансовому кампусі або ж у кампусі з постачання та закупівель у місті Лодзі (Польща).

Учасників програми забезпечують пристойною заробітною платою, необхідними умовами проживання (від квартири і до дитсадка поблизу кампусу), а також мовними курсами з польської. Крім того, така практика відкриває широкі можливості для дальшої кар’єри.

Серед вимог, які є визначальними при відборі, – добрі аналітичні здібності, комунікативні навички, знання іноземних мов та бажання починати кар’єру в згаданих сферах. При цьому студенти й випускники економічного факультету є чудовими кандидатами для участі у програмі, адже ще в межах університету отримують усі необхідні знання для роботи в кампусах.

Після ознайомлення з умовами та перевагами програм Віталій Вікторович висловив пропозицію налагоджувати співпрацю між підрозділом та компанією «Infosys Poland» з метою проходження студентами УжНУ навчальної практики. Дізнатися більше про умови участі охочі можуть на сторінках компанії у соцмережі Facebook.

Антоніна Чундак

Медіацентр УжНУ

 

26 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів