Найкрасивіші дівчата Закарпаття навчаються на факультеті туризму та МК в Ужгороді

Найкрасивіші дівчата Закарпаття навчаються на факультеті туризму та МК в Ужгороді
За титул «Міс Закарпаття – 2017» цьогоріч боролися дванадцятеро неймовірних дівчат, серед яких і наші студентки: одна з яких – Олена Гарастей – стала Першою віце-міс конкурсу.

 

Марина Данч

Одразу дві студентки факультету туризму та міжнародних комунікацій взяли участь у конкурсі краси «Міс Закарпаття – 2017» – Олена Гарастей і Марина Данч. До слова, вони є однокурсницями – третій рік як опановують спеціальність «Туризм».

Вперше регіональний конкурс краси «Міс Закарпаття» був проведений далекого 1992 року. Змагання заслужено набуло іміджу найвідомішого і найпрестижнішого заходу, що не мав аналогів в області! Організаторам конкурсу вдалося реалізувати ідею представлення мешканцям Закарпаття вродливих, самобутніх, таких, що прагнуть до реалізації та самовдосконалення, учасниць, здатних викликати у глядачів захоплення національними зразками краси, грації і витонченості!

Аліса Яковенко

Цьогоріч феєричне шоу відбувалося в ужгородському нічному клубі «Контрабас». За титул Міс Закарпаття-2017 боролися дванадцять неймовірних дівчат, які представляли різні куточки області. І хоча переможну корону забрала з собою в Мукачево Аліса Яковенко, наша Олена Гарастей, яка представляла Свалявщину, заслужено виборола титул Першої віце-міс.

Олена Гарастей

«Взяти участь у конкурсі мене запросив оргкомітет «Міс Закарпаття». Я погодилася без вагань, адже за плечима маю чималий досвід участі в таких заходах – позаду 4 конкурси.

Звичайно, було нелегко. Особливо напруженим видався останній тиждень перед конкурсом: ми пропускали навчання, хтось роботу, займалися в студії по 4–6 годин щодня. Але результат був вартий того. Дівчата підготували три яскраві виходи: у національних костюмах, купальниках та вечірнє дефіле. Як на мене, найкраще проявити себе мені вдалося саме під час виходу в народних строях. Я вірю в те, що краса дійсно врятує світ!» ? ділиться враженнями Перша віце-міс Закарпаття – 2017 Олена Гарастей.

Медіацентр УжНУ

 

28 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів