В УжНУ святково відкрили оновлену аудиторію та лінгафонний кабінет

В УжНУ святково відкрили оновлену аудиторію та лінгафонний кабінет
Кошти на ремонт приміщень та закупівлю комп’ютерного оснащення виділив ректорат.

 

27 листопада на факультеті іноземної філології УжНУ урочисто відкрили першу в підрозділі аудиторію з євроремонтом та лінгафонний кабінет. Довгоочікувана подія стала можливою завдяки підтримці ректорату, який виділив фінанси на ремонт приміщень та закупівлю комп’ютерного оснащення.

У відремонтованій євроаудиторії – аншлаг

Ігор Король та Михайло Рошко

На свято завітали почесні гості – проректори УжНУ з науково-педагогічної роботи Ігор Король та Мирослава Лендьел.

Право урочисто розрізати червону стрічку дісталося деканові ФІФ Михайлові Рошку та проректору Ігореві Королю. Першим пунктом святкових оглядин став новий мультимедійний кабінет, де студенти факультету на чолі з доцентом кафедри французької мови та зарубіжної літератури Анжелікою Кікало якраз «тестували» нове обладнання.

«Використання комп’ютерних технологій та вільний доступ до Інтернету значно полегшує навчальний процес та збільшує можливості при вивченні мов. Це справді новий рівень, і, я впевнена, цей рівень допоможе нашим студентам значно швидше і якісніше оволодівати іноземними мовами», – зауважує пані Анжеліка.

Відтак урочисто переступили поріг і оновленої аудиторії 533, де гості свята й господар факультету вітали студентів із появою в них оновлених і сучасно оснащених місць для навчання. «Ремонт аудиторії, закупівля комп’ютерів, іншої техніки – все це робилося для того, щоб створити гідні умови для вашого навчання, студенти. Щоб ви мали змогу в затишку й комфорті щодня здобувати нові й нові знання та навички», – сказав пан Ігор.

Проректор Мирослава Лендьел

Михайло Михайлович теж привітав студентів та колег зі знаковою для факультету подією та подякував керівництву вишу за фінансову реалізацію ініціативи підрозділу: «Факультет іноземної філології вносить свою частку в успішне функціонування університету, і ми надзвичайно вдячні, що його очільники це помічають і цінують!»

Мирослава Лендьел також привітала всіх «мешканців» підрозділу із маленькою перемогою та висловила вдячність за наполегливість й ініціативність ФІФ. Адже ідея створити комп’ютерний клас на факультеті іноземної філології назріла вже давно, проте через численні потреби різних спеціальностей вишу здійснити її було нелегко. Та саме завдяки наполегливості й переконливим аргументам представників факультету задум таки реалізували.

На завершення гості з ректорату пообіцяли присутнім, що це не останні оновлення на факультеті – хай неодмінно чекають на чергові приємні зміни в умовах навчання і праці.

Юлія Шипович,

фото, відео Віталія Завадяка

Медіацентр УжНУ

 

28 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів