В Ужгороді юний шахрай позбавив іноземця ноутбука, мобілки та паспорта

В Ужгороді юний шахрай позбавив іноземця ноутбука, мобілки та паспорта
Підозрюваного у шахрайстві розшукали і помістили до ізолятора тимчасового тримання.

 

Із заявою про викрадення у нього мобільного телефону, ноутбука та документів до поліції Ужгорода звернувся іноземець, котрий наразі проживає у обласному центрі Закарпаття. Чоловік повідомив, що постраждав від дій шахрая. 22 листопада, близько 22:00, на вулиці Тельмана в Ужгороді, до заявника підійшла невідома особа, яка в подальшому виманила у іноземця цінні речі та документи, а саме ноутбук, мобільний телефон, а також внутрішній паспорт країни, з якої він приїхав.

У поліції потерпілому запропонували ознайомитися з фотокартками осіб, які раніше притягалися до відповідальності за аналогічні злочини. Переглянувши світлини, заявник вказав на особу, яка його пограбувала. Ним виявився місцевий житель, який вже фігурував у злочинах за статтями 185, 186 та 187 Кримінального кодексу України.  Станом на тепер чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом неправомірних дій поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 190 Кримінального кодексу України, тобто шахрайство. Слідчі дії у справі тривають.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

28 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів