"Ваш син в поліції. Терміново перерахуйте кошти" – шахраї знову тероризують довірливих закарпатців

"Ваш син в поліції. Терміново перерахуйте кошти" – шахраї знову тероризують довірливих закарпатців
«Ваш син в поліції. Терміново перерахуйте кошти, аби він не потрапив за грати» - телефонні шахраї продовжують тероризувати довірливих і необізнаних. Востаннє на Закарпатті на гачок злочинців так потрапив житель села Кущниця, що перехував на рахунок аферистів останні відкладені гроші.

 

Методи полювання шахраї змінюють постійно, проте найпопулярніші - через Інтернет та телефон, адже їх важче контролювати. Аферисти часто телефонують від імені банка і просять пін-код карти, що нібито заблокована. Або ж надсилають смс про те, що Ви виграли автомобіль. На не підтверджених інтернет-сайтах онлайн-купівлі псевдо-продавці зазвичай просять перерахувати передоплату за товар.

Шахраї почувають себе вільно, адже притягнути до відповідальності їх практично неможливо. Тож у поліції не припиняють застерігати надто довірливих людей. Правоохоронці Іршавщини розробили білборди та плакати, що розмістили на кожній сільській раді та у місцях найбільшого скупчення людей. А шахраї тим часом не дрімають і продовжують видурювати від необізнаних останнє.

М-студіо

 

29 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів