Сьогодні в Ужгороді: відновлюють, прибирають, реконструюють та ремонтують

Сьогодні в Ужгороді: відновлюють, прибирають, реконструюють та ремонтують
Сьогодні в Ужгороді працівники підприємства «Закарпателектробуд» відновлюють лінії вуличного освітлення на вулицях Кіндрата Рилєєва, Івана Павлова.

 

Робітники «УжАгроміксу» зрізають гілки дерев на вулиці Лесі Українки та саджають ялинки на території стадіону «Авангард».

Вночі вулиці міста підсипали протиожеледною сумішшю працівники КШЕПу. Продовжують комунальники поточний ремонт проїжджої частини вулиці Миколи Гоголя.

На території кладовища «Барвінок» робітники комунального підприємства «Ужгородський ККП» продовжують видаляти чагарники.

За адресою вул. Тиводара Легоцького, 18 «АВЕ-Ужгород» ліквідовує стихійне сміттєзвалище.

На площі Шандора Петефі роблять реконструкцію інженерних мереж, проводять приєднання мережі у нещодавно встановлену, прокладають каналізаційні мережі, водопровід. У рамках реконструкції на площі Георгія Кірпи ставлять бордюри та ФЕМ-плитку. Продовжуються роботи з реконструкції перехрестя Перемоги-Тиводара Легоцького.

У рамках капітального ремонту на вулиці Василя Стефаника ставлять бордюри, на вулиці Олександра Можайського ставлять бордюри та ФЕМ-плитку, а на вулиці Панаса Мирного роблять покриття з бруківки. Проводять підготовчі роботи до капремонту на вулиці Підградській. На вулиці Перемоги (від вул. Тиводара Легоцького до с. Сторожниця) демонтують покриття з бруківки.

На проспекті Свободи продовжують капітально ремонтувати тротуари, ставити ФЕМ-плитку, а на площі Поштовій тротуари викладають бруківкою.

Триває капітальний ремонт внутрішньоквартальних каналізаційних мереж за адресами вул. Шумна, 32, Тиводара Легоцького, 3, 5, а також ремонт водопроводу та каналізації житлових будинків на вулицях Миколи Добролюбова, 6, Минайській, 10.

Капітально ремонтують покрівлі житлових будинків за такими адресами: вул. Климента Тімірязєва, 18, Квітів 1, Минайська, 7, Олексія Маресьєва, 1, Оноківська,14, Насипна, 10, Юрія Венеліна-Гуци, 10, Загорська, 19, пр. Свободи, 44, пл. Шандора Петефі, 38, проспект Свободи, 7/26.

 

29 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів