Москаль: При формуванні Укрзалізницею нового графіка руху не було враховано потреби пасажирів

Москаль: При формуванні Укрзалізницею нового графіка руху не було враховано потреби пасажирів
Геннадій Москаль ініціює звернення облради про недопущення скасування потягів із Закарпаття до Києва та Львова.

 

Голова Закарпатської ОДА ініціює звернення обласної ради до Міністерства інфраструктури про недопущення скасування потягів до Києва та Львова. Новий графік руху пасажирських потягів, який Укрзалізниця планує запровадити з 10 грудня, передбачає скасування потягу № 99 сполученням «Ужгород – Київ», натомість призначається потяг № 45 сполученням «Ужгород – Лисичанськ». Скасовується й потяг № 601 сполученням «Солотвино – Львів», натомість призначається потяг № 13 сполученням «Солотвино – Київ». Згідно з нововведенням, до Львова потяги прибувають із 2-ї до 3-ї години ночі, а до Києва – о 01.32 ночі, 10.46, 11.46 та 13.44.

– Незрозуміло, чим керувалася Укрзалізниця при формуванні графіка руху, на якого пасажира він розрахований, що робити і куди подітися тим, хто прибуде до Львова о другій ночі, як планувати справи в столиці при прибутті близько обіду, якщо не вдалося придбати квитки на потяг № 81 – єдиний, що прибуватиме із Закарпаття до Києва близько 8-ї години ранку, – каже Г. Москаль. – На сьогодні пасажирські потяги, що сполучають область зі столицею та Львовом, є найбільш затребувані, про що свідчить практично стовідсоткова наповненість вагонів, постійна нестача квитків на ці напрямки та систематичне введення Укрзалізницею додаткових поїздів до Києва.

Оскільки при формуванні Укрзалізницею нового графіка руху не було враховано потреби пасажирів, Г.Москаль ініціює звернення депутатів Закарпатської обласної ради до Міністерства інфраструктури та «Укрзалізниці» з проханням не скасовувати діючі потяги до Києва та Львова, призначити щоденне курсування потягів сполученням «Ужгород – Київ», а також здійснити коригування розкладу руху потягу «Ужгород – Лисичанськ» із врахуванням потреби прибуття до столиці в ранкові годині.

moskal.in.ua

До уваги закарпатських студентів: Укрзалізниця таки скасувала два найпопулярніші потяги «Ужгород – Київ» 

 

29 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів