На газетярів Закарпаття очікує новий "сюрприз" від поштовиків!

На газетярів Закарпаття очікує новий "сюрприз" від поштовиків!
Керівництво ПАТ «Укрпошта» вирішило вчергове підняти тарифи на доставку періодичної преси.

 

"Укрпошта" починає процедуру підняття тарифів на доставку газет за передплатою з 1 липня 2018 року. Про це повідомив голова Національної спілки журналістів (НСЖУ) Сергій Томіленко.

За його словами, Укрпошта запроваджує знижку редакціям на редакційну передплату, планує залучати кредитні кошти для вчасних розрахунків з газетами, реагувати на конкретні скарги газет, але водночас починає процедуру підняття тарифів на доставку газет за передплатою з 1 липня 2018 року.

"Оприлюднені сьогодні наміри - поступове підняття тарифів на доставку преси - у середньому на 10 копійок за доставку одного примірника кожні півроку, починаючи з другого півріччя наступного року", - написав Томіленко у своєму у Facebook.

Томіленко додав, що за пропозицією НСЖУ розглядається варіант мораторію на перегляд тарифів на доставку регіональних видань зони АТО.

"Наші колеги, редактори газет з Києва та регіонів, висловлюють претензії до неякісноі поштової доставки видань, скорочення відділень пошти у селах, непартнерських відносин із регіональними дирекціями. І ми всі разом наголошуємо, що майбутнє газет залежить саме від якості роботи Укрпошти", - наголосив голова НСЖУ.

Нагадаємо, нещодавно Укрпошта оголосила про масштабне підвищення зарплат - оплату праці обіцяють підвищувати поетапно "до рівня ринкових".

Довідка:

Укрпошта є монополістом поштового зв'язку України. 2016 рік компанія закінчила зі збитками у 188 млн грн, збільшивши чистий дохід від реалізації послуг на 15% до 4, 5 млрд грн.

 

29 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів