Новий рік нам, швидше за все, доведеться зустрічати без снігу...

Новий рік нам, швидше за все, доведеться зустрічати без снігу...
Такий ось невтішний прогноз від синоптиків.

 

З якою погодою українці зустрічатимуть новорічно-різдвяні свята, розповіли в Українському науково-дослідному метеорологічному інституті НАН.

Новий рік українцям, швидше за все, доведеться зустрічати без снігу. Про це повідомила завідувач відділом кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів Українського гідрометеорологічного інституту Вазіра Мартазінова.

Не зважаючи на те, що в останні тижні 2017 року на українців чекає похолодання та невеликий сніг, святкові дні будуть переважно безсніжними. За словами Мартазінової, новорічна температура буде нагадувати нинішню, «коли сніг йде, але його з’їдає дощ».

«Перед Новим роком буде різке зниження температури, до того ж неодноразове. На Новий рік будуть нестійкі погодні умови — від холоду до тепла. Сніг випаде трохи раніше, але його буде небагато. Погода на свято буде не дуже зимова, не така, що можна, скажімо, на лижах кататися. Ні, такого ще не буде», — переконана вона.

Нагадаємо, синоптики прогнозують, що в Україні взимку середня температура повітря коливатиметься переважно в межах норми — від 3 до 5 градусів морозу.

Джерело: «Радіо Свобода»

 

29 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів