"П’яне раллі" на дорогах Закарпаття

"П’яне раллі" на дорогах Закарпаття
За минулу добу працівники поліції задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Перечинському, Воловецькому й Рахівському районах.

 

Учора ввечері  в селі Дубриничі Перечинського району група реагування патрульної поліції зупинила автомобіль марки «Pеugeоt», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель села Чорноголова Великоберезнянського району з ознаками алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідчення чоловік відмовився, про що в присутності двох свідків правоохоронці склали відповідний адмінпротокол. Водійське посвідчення від водія вилучили й  відсторонили його від керування.

У селі Середнє Водяне Рахівського району ввечері сталася незначна ДТП: на дорозі не розминулися автомобіль «Daеwoо Lаnоs» із зустрічним джипом «Grand Chеrокee» на іноземних номерах. На щастя, обійшлося без людських жертв, автомобілі зазнали несуттєвих ушкоджень. Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то виявили, що водій «Daеwoо Lаnоs» перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Чоловік також не мав водійського посвідчення. Його доставили до лікарні, де виявили у нього 1,30 проміле алкоголю. На правопорушника  було складено відповідні адмінпротоколи.

Третій п’яний за кермом попався в селі Підполоззя Воловецького району. Там патрульний наряд зупинив ввечері автомобіль «ВАЗ-21014», водій якого поводився підозріло: спершу зупинився, побачивши поліцейську машину, далі знову рушив з місця. За кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння житель села Пашковець. Чоловік взагалі не має водійського посвідчення, машину взяв у свого сина. Водія доставили в районну лікарню, де виявили 1,7 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи й відсторонили його від керування.

Усі складені адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

30 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів