В Ужгороді видали «Закохані казки» Олександра Гавроша

В Ужгороді видали «Закохані казки» Олександра Гавроша
На Закарпатті виходить дуже мало дитячих книжок (усього кілька на рік), а проза для дітей шкільного віку майже не видається. Тому з великим нетерпінням очікувалася поява на світ збірки «Закохані казки» ужгородського письменника і журналіста Олександра Гавроша. Книжка має підзаголовок «Чотирнадцять маленьких історій для однієї великої дівчинки» і присвячена «милій Елізі».

 

Як зізнається автор, ці тексти-алегорії писалися впродовж тривалого часу і адресовані не тільки підліткам, але і дорослому читачеві.

«Закохані казки» - незвична не тільки з огляду на твори, але й на оформлення. Ілюстратором книжки стала художниця Олександра Гаркуша, яка створила такий же несподіваний художній світ у малюнках.

Наклад книжки, надрукованої у рамках обласної програми підтримки видання творів місцевих авторів, усього 400 примірників.

Після «Легенд Срібної Русі» це друга дитяча книжка Олександра Гавроша, яка побачила світ в Ужгороді. Досі його друкували відомі видавництва дитячої літератури у Києві, Львові й Тернополі.

Uzhgorod.net.ua

 

30 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів