Мукачівець здійснив наїзд причепом на пенсіонерку. Старенька в лікарні

Мукачівець здійснив наїзд причепом на пенсіонерку. Старенька в лікарні
Правоохоронці Мукачева з`ясовують деталі дорожньо-транспортної пригоди на вулиці Миру, в результаті якої постраждала 75-річна жінка-пішохід. За фактом автопригоди поліцейські розпочали слідство.

 

Сьогодні вдень, близько 12:00, на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Миру в Мукачеві. Правоохоронці на місці події з`ясували, що водій автомобіля ВАЗ «2170», рухаючись у напрямку центральної частини міста, причепом здійснив наїзд на жінку-пішохода, яка  переходила проїжджу частину. За кермом машини перебував 58-річний мешканець Мукачівського району.

В результаті зіткнення жінка отримала травми та забої. З місця автопригоди потерпілу машиною швидкої меддопомоги доставили до районної лікарні міста.

Як повідомив слідчий, який працював на місці аварії, за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, поліція розпочала кримінальне провадження за ознаками ст.286 Кримінального кодексу України. Автомобіль поміщено на спецмайданчик. У справі триває розслідування.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

30 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів