Закарпатські поліціянти встановили місця перебування п’яти людей, яких розшукували рідні

Закарпатські поліціянти встановили місця перебування п’яти людей, яких розшукували рідні
Закарпатська поліція протягом доби розшукала п‘ятьох мешканців області.

 

Вчора, 29 листопада, на лінію «102» надійшло повідомлення від мешканки Ужгорода.  Жінка повідомила, що її дідусь, віком 92 роки, зранку пішов з дому і до вечора не повернувся. Поліцейські Ужгородського відділу розшукали людину похилого віку. Як з`ясувалось,  чоловік вирішив прогулятись містом і затримався. 

 

Того ж дня, мукачівські  розшуківці встановили місце знаходження 36-річного місцевого жителя, про зникнення якого до поліціі заявила його дружина. Як з’ясували поліцейські мукачівець шість днів гостював у свого товариша. Вчора, чоловік повернувся додому. 

Працівники кримінальної поліції Тячівщини розшукали 21-річного жителя села Топчино. Чоловік підозрюється у скоєнні крадіжки та не з’являвся на судові засідання. Тячівський районний суд оголосив обвинуваченого в розшук. Чоловік майже місяць переховувався закордоном. Затримали його розшуковики по місцю проживання, куди той повернувся після заробітків. Чоловіка поліція доставила  до суду. 

Встановили місце знаходження і 65-річного іршавчанина.  Про його зникнення до поліції,  21 листопада, повідомила його дружина. Зі слів заявниці, чоловік має проблеми зі здоров’ям. Поліцейські розпочали ряд розшукових заходів щодо пошуку безвісти зниклого. Вчора його розшукали у Виноградівській лікарні, де чоловік опинився після дорожньо-транспортної пригоди. Як з’ясувалось, водій автомобіля «Volkswagen Passat» у селі Нове Село, що на Виноградівщині здійснив  наїзд на розшукуваного. Тоді потерпілого доставили до лікарні, однак чоловік повідомив про себе зовсім інші дані. За фактом ДТП, виноградівська поліція відкрила кримінальне провадження, слідство у якому триває і надалі.

Встановили місцезнаходження безвісти зниклого і поліцейські Великоберезнянщини. Про зникнення рідного брата, 43-річного мешканця  села Забрідь заявила його рідна сестра. 

Чоловіка знайшли та доставили додому.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

30 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів