Дітей Карпатських гір застерігають від насилля

Дітей Карпатських гір застерігають від насилля
Начальник сектору превенції поліції Воловеччини у рамках міжнародної кампанії «16 днів активних дій проти насильства» провів зустріч із підлітками у райцентрі: дітям розповіли про те, що насильству не місце у їх житті.

 

Начальник сектору превенції Воловецького відділення поліції Віталій Косач зустрівся з 9-класниками школи райцентру та пояснив дітям, яку поведінку їх рідних та просто знайомих можна вважати такою, яка порушує права людини. Правоохоронець наголосив на тому, що застосування фізичних покарань, обмежень їх прав і свобод є насильством і не може застосовуватися ні батьками, ні вчителями у педагогічних цілях. Віталій Косач розповів і про вплив на дитячу психіку постійних сварок батьків і пояснив, що такі дії їх рідних також є насильством, а подібна ситуація в родині є приводом звернутися до ювенальної поліції по допомогу та підтримку. Правоохоронець застеріг дітей і від жорстокості щодо однокласників та однолітків та на прикладах показав негативні наслідки такої поведінки.

Нагадаємо, що в Україні з 25 листопада до 10 грудня триває загальнодержавна акція «16 днів проти насильства», поліція в цей час посилила просвітницьку діяльність в напрямку інформування населення про їх права та свободи.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

01 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів