Закарпатські рятувальники отримали від чеських колег пожежну мотопомпу та бойовий одяг

Закарпатські рятувальники отримали від чеських колег пожежну мотопомпу та бойовий одяг
01 грудня, делегація представників Краю Височина на чолі з генеральним директором пожежно-рятувальної служби Чеської республіки Драгославом Ріба Чеської республіки відвідала Свалявський, Воловецький та Міжгірський райони.

 

У ході робочої поїздки, спільно з представниками органів місцевого самоврядування та рятувальниками, іноземні гості завітали з подарунками до дошкільних навчальних закладів с. Сасівка Свалявського та с. Н.Ворота Воловецького районів. 

Далі, в смт Міжгір’я, взяли участь в урочистих заходах з нагоди відкриття меморіальної дошки чеському письменнику Яроміру Томечек, котрий певний період часу проживав на території Міжгірського району й більшість своїх праць присвятив побуту верховинців.

Під час свого перебування чеська делегація відвідала й пожежно-рятувальні підрозділи, що дислокуються в смт Міжгір’я та с. Синевир Міжгірського району.

Чеські рятувальники презентували для місцевих вогнеборців плаваючу пожежну мотопомпу та десять комплектів бойового одягу пожежника-рятувальника.

Вручаючи подарунки підрозділам ДСНС Міжгірського району, генеральний директор пожежно-рятувальної служби Чеської республіки Драгослав Ріба побажав вогнеборцям якнайменше бойових виїздів та обов’язково повертатися додому з них у повному складі.

У свою чергу керівник закарпатських рятувальників Роман Гудак подякував високим гостям за надані матеріально-технічні засоби, адже з ними рятувальники будуть більш захищені від небезпечних факторів, які можуть проявлятися під час виконання бойових завдань. Також висловив сподівання, що відносини між закарпатськими рятувальниками та пожежно-рятувальною службою Краю Височина Чеської Республіки будуть лише поглиблюватися, адже обмін досвідом роботи, а також впровадження новітніх технологій, дасть змогу рятувальникам більш оперативно та якісно надавати допомогу людям, які її потребують.

Як уже повідомлялося раніше, 30 листопада чеська делегація відвідала окремі пожежно-рятувальні підрозділи Ужгородського та Іршавського районів Закарпатської області, під час яких вогнеборцям с. В,Добронь та Довге подарували сучасні матеріально-технічні засоби чеського виробництва.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

02 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів