Закарпатським студентам розповіли про міжнародні студентські квитки ISIC

Закарпатським студентам розповіли про міжнародні студентські квитки ISIC
Визнане в 130 країнах світу єдине посвідчення студента надає за кордоном знижки на транспортні перевезення, зокрема й авіаперельоти, проживання в хостелах, відвідування музеїв, кінотеатрів і багато іншого.

 

«Я СТУДЕНТ = МАЮ ISIC» – це напис на інфо-постерах про ISIC – визнане в 130 країнах світу єдине посвідчення студента, яке надає за кордоном знижки на транспортні перевезення, зокрема й авіаперельоти, проживання в хостелах, відвідування музеїв, кінотеатрів, виставок і багато іншого.

29 листопада у ректораті Ужгородського університету генеральний менеджер ISIC-a Родіон Вегера розповів усім охочим про переваги цього міжнародного студентського квитка. Говорив, що таке ISIC, хто може оформити цю картку, які пільги й переваги вона надає власникові та чому її варто оформити всім, хто любить подорожувати.

Детальну інформацію щодо оформлення міжнародного ID-посвідчення й узагалі, що ще пропонує ISIC, можна прочитати на офіційному сайті організації. До слова, є також картки ITIC (для викладачів) та IYTC (для тих, кому менше за 30 років і хто любить подорожувати).

Діана Вишнева

Медіацентр УжНУ

 

02 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів