УжНУ. Титул «Міс ФЗФВ» цьогоріч здобула Ніколь Калинян

УжНУ. Титул «Міс ФЗФВ» цьогоріч здобула Ніколь Калинян
Вечір для першокурсників з неодмінним обранням красуні факультету влаштував і найспортивніший підрозділ університету — факультет здоров’я та фізичного виховання.

 

Урочистості розпочав декан факультету здоров’я та фізичного виховання Іван Миронюк, котрий привітав присутніх, побажав успіху конкурсанткам і зауважив, що цього року поповнення в підрозділу надзвичайно численне. І справді, скласти присягу на сцену вийшла ціла юрба першачків.

Конкурсантки

Продовжили свято знайомством із поважним журі, у складі якого – декан  підрозділу Іван Миронюк, завідувач кафедри шкірних і венеричних хвороб медфаку Юрій Андрашко, 1-й віце-президент федерації боксу Закарпаття Михайло Данило, голова студентської ради УжНУ Вікторія Микулянець, очільник профкому студентів вишу Ростислав Головчанський та професійний фотограф Наталія Боднар.

Перший вихід претенденток на титул – у класичних костюмах – показав граційність дівчат. Кожна, дотримуючись образу, гармонійно себе представила.

Другий етап зробили танцювальним. Він вразив пластичністю красунь, котрі під хіп-хоп уміло продемонстрували свою гнучкість.

Третій вихід – перевтілення, – до якого учасниці поставились надзвичайно творчо. Головне завдання – вжитися в роль героя кінофільму чи казки. Глядачі мали змогу побачити Машу (з мультика «Маша і Ведмідь»), Жінку-кішку, Білосніжку, Ковбойку, Жасмин (з мультика «Алладін»), фею Дінь-Дінь, Дейнеріс (з фільму «Гра престолів») та навіть білявку в законі.

Ставши героїнями відомих кінострічок, дівчата повинні були також дати відповідь на кілька запитань, іноді й провокативних. Але вродливиці впоралися із завданням, давши зрозуміти, що на факультеті вчаться інтелектуалки.

Розважали публіку в перервах між появами міс КВн-команда економічного факультету «Ва-Банк», танцювальна студія «Перлинка», засновниця театру вогню «Flamberg» Беата Чабіна, які додали до атмосферу конкурсу заспокійливих ноток, бо ж хвилювання за учасниць було неабияким.

Останній вихід – у вечірніх сукнях – підкреслив жіночну красу дівчат, додавши журі труднощів у виборі фаворитки. Проте переможець повинен бути в кожному конкурсі… І цьогоріч титул «Міс ФЗФВ» здобула Ніколь Калинян! Звання першої віце-міс завоювала Вікторія Шімон, а другої віце-міс – Богдана Дуда.

Вітаємо дівчат, а Ніколь бажаємо успіху в боротьбі за корону «Міс УжНУ»!

Марія Шелельо, МедіаЦентр УжНУ

 

03 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів