Очільник профспілки правоохоронців Закарпаття: "Подарунки – це завжди весело і позитивно"

Очільник профспілки правоохоронців Закарпаття: "Подарунки – це завжди весело і позитивно"
Нині профспілка готується до відзначення одного з найочікуваніших дітками свята — Дня Святого Миколая.

 

Закарпатська поліція повсякчас дбає про своїх працівників та їх сім‘ї. От і до новорічно-різдвяних свят профспілковий комітет атестованих працівників поліції ГУНП в Закарпатській області традиційно підготував кілька сюрпризів для малечі. Зокрема, до Дня Святого Миколая діток вирішили відзначити подарунками.

Зі слів очільника профспілки Валерія Менджула, така практика існувала і раніше. Після ж реформування міліції в поліції, традицію перебрали, і цього року до дітлахів закарпатських правоохоронців знову завітає їх покровитель. Сюрприз запланований і на сам Новий рік, та про це трошки згодом. А поки що профспілка готується до відзначення одного з найочікуваніших дітками свята, Дня Святого Миколая.

«Діти – це те, заради чого ми живемо і працюємо. Вони – наше майбутнє і саме вони, як ніхто інший заслуговують на те, аби у цей день отримати ще один подарунок від Святого Миколая, який він принесе до батьків на роботу. Сподіваюся, це стане для діток справжнім сюрпризом, адже подарунки – це завжди весело і позитивно», - наголосив Валерій Менджул.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

03 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів