На Іршавщині після візиту металозбирачів у людей позникало багато речей

На Іршавщині після візиту металозбирачів у людей позникало багато речей
Правоохоронці розслідують обставини крадіжок у селах Білки та Загаття. Двоє іршавчан викрали у селян металобрухт та бензопилу. За фактами крадіжок відкрито кримінальні провадження.

 

До поліцейських Іршавського відділення поліції надійшли повідомлення про крадіжку металевих  конструкцій та бензопили у селах на Іршавщині. Обидва заявники вказували на одних і тих же крадіїв.

Як з`ясували поліцейські, вдень до мешканців сіл Білки та Загаття Іршавського району приходили двоє молодих осіб, які скуповували металобрухт. Після візиту цих чоловіків у 75-річної мешканки с.Білки  з будинку зникла металева решітка,  труби та інші конструкції з  чорного металу. Того ж дня  з дворогосподарства жителя с.Загаття невідомі викрали бензопилу, вартістю близько 3 тисяч гривень.

Поліція встановила особу крадіїв. Ними виявились  мешканці села Білки,  віком 20 та 21 рік. Раніше чоловіки вже притягувались до кримінальної  відповідальності за майнові злочини.

За фактом крадіжок поліція Іршави проводить досудове розслідування за ознаками ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). У справі триває розслідування.

Відділ  комунікації поліції в Закарпатські області

 

04 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів