Студенти Ужгородського університету – найкращі одразу у двох видах універсіади

Студенти Ужгородського університету – найкращі одразу у двох видах універсіади
Днями в спорткомплексі «Юність» Ужгорода відбулися чергові етапи ХІV універсіади серед студентів області. Цього разу змагалися в шахах і настільному тенісі.

 

За нагороди уже традиційно боролося шість вишів ІІІ та IV рівнів акредитації: Закарпатська академія мистецтв, Мукачівський державний університет (МДУ), Ужгородський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету (УТЕІ КНТЕУ), Ужгородський національний університет (УжНУ), Карпатський інститут підприємництва Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» та Закарпатський угорський інститут ім. Ракоці ІІ (ЗУІ).

Із шахів в індивідуальному заліку наші Василь Орса виборов «бронзу», а Наталія Федака«золото». Ці дві нагороди дозволили команді УжНУ посісти командне перше місце, залишивши позаду збірні МДУ та ЗУІ, які посіли друге й третє місця відповідно.

У настільному тенісі студенти УжНУ вибороли 4 нагороди, три з яких – золоті. Євген Гливкапосів ІІІ місце в індивідуальному заліку, а Алла Пінзенник та Владислав Ребрик в особистих турнірах перемогли. Як у шахах, так і в настільному тенісі у командному заліку збірні університетів розташувалися в тому ж порядку.

Призери отримали медалі та грамоти, нагороджував лауреатів заступник начальника Закарпатського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Анатолій Плеханов.

Юрій Піясюк

 

05 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів