Стало відомо де та чим сьогодні зайняті працівники комунальних служб в Ужгороді

Стало відомо де та чим сьогодні зайняті працівники комунальних служб в Ужгороді
Працівники підприємства «Закарпателектробуд» сьогодні в Ужгороді встановлюють світильники вуличного освітлення на вулиці Озерній, ремонтують світильники, міняють лампи на Грушевій.

 

Робітники комунального підприємства КШЕП підсипають тротуари протиожеледною сумішшю, прибирають від снігу та підсипають зупинки, прочищають вуличну зливову каналізацію у місті. Вночі комунальники чистили дороги від снігу, підсипали протиожеледною сумішшю із використанням 7-ми спецмашин.

«УжБудСервіс» механізовано прибирає вулиці Михайла Грушевського, Минайську, Марії Заньковецької.

За адресами вул. Марії Заньковецької, 88, Козацька, пр. Свободи, 31 «АВЕ-Ужгород» ліквідовує стихійні сміттєзвалища.

Працівники комунального підприємства «Ужгородський ККП» прибирають дерева, які зрізали напередодні на «Кальварії».

У рамках капітального ремонту на вулиці Василя Стефаника ставлять бордюри, на проспекті Свободи капітально ремонтують тротуари, роблять основу для покриття з ФЕМ-плитки.

На площі Шандора Петефі продовжують реконструкцію інженерних мереж –приєднують існуючу мережу до нещодавно прокладеної, копають траншеї, прокладають каналізаційну мережу, водопровід. Ставлять бордюри, ФЕМ-плитку у рамках реконструкції на площі Георгія Кірпи.

Капітальний ремонт внутрішньоквартальних територій проводять за адресами вул. Дмитра Георгієва (Котовського), 19, Михайла Салтикова-Щедріна, 36/17, 38, 38а, вул. Поліни Осипенко, 16в (підготовчі роботи).

Триває капремонт внутрішньоквартальної каналізаційної мережі на вулиці Тиводара Легоцького, 3, 5, зокрема, копають траншеї для прокладання каналізаційної мережі.

За адресами Миколи Добролюбова, 6, Минайська, 10, Оноківська, 4, Братів Бращайків, 5 – капітальний ремонт водопроводу та каналізації житлових будинків.

 

05 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів