На Виноградівщині жінка зарізала чоловіка ножем і вигадала собі алібі

На Виноградівщині жінка зарізала чоловіка ножем і вигадала собі алібі
На Виноградівщині поліцейські затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем у шию та намагалася приховати свою причетність до злочину. Поліція з’ясовує всі обставини інциденту. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваній міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

 

Ввечері, 2 грудня, 49-річна жителька села Руська Долина вдарила свого співмешканця ножем в шию, через те що той її ображав. 

Жінка повернулась додому, чоловік почав до неї чіплятись та схопив за волосся. Розлючена вона взяла кухонного ножа та вдарила опонента у шию. Після – вийшла на подвір‘я, а коли повернулась, той вже був мертвий. Жінка вибігла на вулицю й попросила перехожих, аби ті викликали поліцію та медиків. 

На місце події прибули працівники Виноградівської поліції. Жінка, зрозумівши, що накоїла, намагалася ввести слідчих в оману. Поліцейським, які прибули за викликом, вона розповіла, що того вечора співмешканець разом з незнайомим їй чоловіком розпивали в будинку спиртні напої, а коли вона повернулась додому,  то виявила його мертвим. 

В ході першочергових слідчих та оперативних дій поліцейські з‘ясували, що насправді не було ніякого незнайомця, а тілесні ушкодження, від яких помер чоловік, спричинила його співмешканка, яка у підсумку зізналась у скоєному. 

За даним фактом  слідчі Виноградівського відділення поліції відкрили кримінальне провадження. Жінці вже повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України, тобто  Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Підозрюваній загрожує  від семи до десяти років позбавлення волі. Наразі слідчий вирішує питання щодо обрання відносно вказаної особи міри запобіжного заходу. Слідство триває. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

У Міжгір’ї під час сварки жінка ножем вдарила співмешканця в шию

 

05 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів