Претендентки на Міс Мукачево 2018 показали себе та поділились думками про майбутнє

Претендентки на Міс Мукачево 2018 показали себе та поділились думками про майбутнє
Кастинг конкурсу краси "Міс Мукачево-2018" пройшли 10 дівчат, які поділились думками про майбутнє, участь у конкурсі та відношення до навчання і спорту.

 

Після відбору конкурсанток стартувала підготовка до участі у фінальній частині конкурсу "Міс Мукачево-2018", яка відбудеться на початку наступного року. 

Дівчата вже пройшли першу професійну фотосесію та готуються до наступних зйомок. 

Пропонуємо вам більш детально ознайомитись із конкурсантками та поділитись враженнями про них. 

1. Даніелла Лакатош, учениця Мукачівської ЗОШ №20 ім.О.Духновича, 16 років:

- Я хочу вибрати таку професію, яка приносила б користь і мені, і людям. Підприємці можуть торгувати, будувати потрібні об’єкти, розвивати нашу економіку, культуру, спорт. Мене приваблює в цій діяльності можливість бути незалежним і реалізовувати себе, а також більше заробляти, що не менш важливо у нас час. Вільний від навчання час із задоволенням проводжу у спортзалі. У конкурсі краси беру участь щоб спробувати та показати себе у новому образі. Я вважаю, що найкраща прикраса людини - це одяг по-фігурі, тому завжди намагаюся вдало підібрати свій розмір. Активна, гарна і позитивна, - описує себе дівчина. 

* * *

2. Наталія Ільканич, 16 років: 

- Обрала для себе професію вихователя, адже дітки - це найцінніше, що є в житті кожної людини, правильне виховання їх - це майбутнє нашої країни. Займаюсь танцями, захоплююсь грою на акордеоні та легкою атлетикою. У вільний час займаюсь фітнесом та гімнастикою, люблю фотографувати людей. Мрію у житті стати щасливою людиною: створити сім'ю і досягти високих успіхів у своїй кар'єрі. Щодо участі у конкурсі, то це важливий крок у стежинці до високого рівня модельної кар'єри. Коротко про себе у трьох словах - дівчина з добрим серцем, - розповідає Наталія Ільканич. 

* * *

3. Альона Бєлова, студентка Берегівського медичного коледжу, 18 років: 

- У майбутньому хочу стати лікарем. Вважаю, що це професія майбутнього, без якої неможливе існування людства. Дуже люблю музику, без неї не уявляю свого життя. Вона приносить мені радість, допомагає сколихнути таємні струни душі кожного з нас. Взагалі, мені подобається творити, зокрема вишивати. Люблю активний відпочинок. Влітку - подорожувати, відпочивати на морі, якомога більше часу проводити з рідними та друзями. Участь у будь-якому конкурсі робить життя яскравішим та цікавішим. Це, в першу чергу, випробування, а для мене ще й можливість проявити свої здібності. Надаю перевагу одягу, який підкреслює мою індивідуальність, робить мене особливою, - описує себе Альона. 

* * *

4. Крістіна Черепаня, випускниця Мукачівського ВПУ-3, 17 років:

- У майбутньому хочу стати фотографом. Саме цим я зараз і займаюся. Обожнюю робити круті та стильні  фото, від цього отримую задоволення. Моє хобі – це спорт. Із дитинства я дуже активна. Професійно займалася волейболом та танцями. Постійно отримувала призові місця в обласних змаганнях та конкурсах. Моя найбільша мрія – це відкриття власної фотостудії. Надаю перевагу активному відпочинку разом із родиною. Зазвичай, це катання на картингах, Zip-Line, кінні прогулянки, а взимку - катання на ковзанах. Мета участі у конкурсі - можливість отримати нові знайомства та незабутні враження, а також прагнення поборотися за титул найгарнішої в місті. Харизматична, цілеспрямована, щира, - описує себе Крістіна. 

* * *

5. Олеся Шобей, випускниця МДУ, 21 рік: 

- Почала працювати хореографом, паралельно з навчанням займалася танцями "для себе" і захотіла продовжити це. 4 роки відвідувала танцювальну студію «Сучасник» і тепер хочу здобути вищу освіту хореографа. Моє хобі - це моя робота. У вільний час просто відпочиваю, переглядаю фільми, проводжу вечори з друзями, займаюсь шопінгом. Мрію подорожувати і відкривати для себе щось нове кожен день. Люблю також активний відпочинок. Цілеспрямована, активна, добра, - каже про себе дівчина. 

* * *

6. Катерина Тарлавіна, студентка МДУ, 20 років:

- Я - майбутній управлінець-економіст. Обрала таку професію тому, що вона дозволяє реалізувати свої організаційні та творчі здібності в управлінні персоналом, підприємством. Моє хобі - домашня випічка. Найбільше в житті прагну до самореалізації, постійного розвитку, цікавого та насиченого життя. Для мене, конкурс краси - це завжди можливість випробувати себе, навчитись чомусь новому. Обираю для практичності стиль Casual, але люблю виглядати жіночно. Амбіційна, цілеспрямована, готова до нового, - описує себе Катерина.

* * *

7. Анна-Марія Цап, студентка УжНУ, 17 років:

- Незважаючи на те, що я вже навчаюся по спеціальності, щодо майбутньої професії маю певні сумніви. Поки що не відчула сильного поклику душі ні до чого конкретного. Але, загалом, бачу себе у якості креативної бізнес леді. Моє хобі - це спорт. Ніколи не займалася ним професійно, але завжди мала поштовх та велике бажання. Я вважаю, що мрія - це щось велике і важкодосяжне, а якшо я чогось не досягаю, то сильно розчаровуюсь, тому не бачу сенсу. Краще мати маленькі цілі і спрямовувати сили на їх реалізацію. Участь у конкурсі для мене - це самоствердження. Прямолінійна, специфічна та енергійна, - описує себе дівчина.

* * *

8. Ірина Репинець, учениця Мукачівської ЗОШ №1 ім.О.Пушкіна, 16 років:

- Я мрію стати успішним юристом, тому що ця професія мені до вподоби. На сьогоднішній день вона є найпопулярнішою і престижною. Захоплююся танцями. У вільний для себе час читаю книги, граю у волейбол та полюбляю готувати. Найбільшою мрією для мене є відкриття Благодійного фонду, бо я обожнюю маленьких дітей, і хочу щоб у кожного із них була справжня сім’я. Участь у конкурсі мені не потрібна для популярності, я вирішила спробувати себе у новій сфері та відкрити для себе щось нове. Люблю одягатися в елегантні сукні та класичні костюми. Цілеспрямована, працелюбна, доброзичлива, - каже про себе Ірина.

* * *

9. Крістіна Човбан, студентка УжНУ, 20 років:

- У майбутньому планую стати хорошим лікарем, тому що медицина - це мрія мого життя. Основну частину мого часу займає навчання, але вільний час я намагаюсь використовувати з користю. Захоплююся домашньою випічкою, активно займаюся спортом. Дуже люблю подорожувати і відкривати для себе нові місця і звичаї. Мрію відвідати якогомога більше країн, адже кожна подорож дарує неймовірні і незабутні емоції. Від конкурса чекаю максимум позитивних емоцій і вражень, нових знайомств і гарно проведеного часу. Щодо вибору одягу, то я люблю одягатися зручно, але в той самий час стараюся, щоб це виглядало жіночно. Слова, якими я б могла себе охарактеризувати є амбіційність, людяність і комунікабельність, - каже Крістіна.

* * *

10. Деніза Голод, 16 років:

- Так як я навчаюся за спеціальністю готельно-ресторанна справа, то у майбутньому мрію відкрити кондитерську, де будуть випікати найкращі в місті тістечка. Мрію поїхати в навколосвітню подорож. Люблю подорожувати і пізнавати різні культури та звичаї, відкривати для себе світ по-новому. Взагалі, я за активний відпочинок, полюбляю прогулянки з друзями на велосипедах. Доречі, вже 6 років займаюся танцями,що допомагає мені бути завжди в тонусі. На конкурс я прийшла за новими враженнями. Ніколи не брала участь у подібних заходах, але завжди було бажання спробувати себе в такому образі. Якшо говорити коротко, в трьох словах, то можу сказати про себе: Відкрита для життя, - переконує Деніза.

Минулоріч, до речі, титутул "Міс Мукачево-2017" отримала Діана Молнар. 

Mukachevo.net

 

06 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів