В Ужгороді гурт DZ'OB презентує новий міні-альбом

В Ужгороді гурт DZ'OB презентує новий міні-альбом
9 грудня о 19:00 в ILKO Gallery виступить DZ'OB – колектив з Дніпра, якии? грає на стику електронноі? та сучасноі? академічноі? музики.

 

В Ужгороді гурт презентує новий міні-альбом. Реліз з п'яти композиціи? під назвою «Basement Suite», вихід якого заплановано на 1 грудня, стане другим у дискографіі? гурту і обіцяє представити нові грані творчості колективу, якии? добре зарекомендував себе прогресивним підходом у синтезі акустичного звучання духових, струнних інструментів і електроніки. Назву альбому було обрано згідно з концепцією побудови класичних сюі?т з контрастними динамічними і жанровими переходами від техно до хіп-хопу, IDM і авангарду. Також, за словами учасників гурту, відмінністю цього міні-альбому став відхід від музичного цитування академічних і електронних композиторів, яке було притаманне попередньому релізу DZ'OB. 

Запис альбому проходив на студіі? Hi5 і здіи?снювався за підтримки програми «Культурна столиця». У гурта заплановано тур на и?ого підтримку, що стартує 1 грудня і охоплює 6 міст Украі?ни.

 

06 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів