67-річній закарпатці поліція оголосила підозру про вбивство

67-річній закарпатці поліція оголосила підозру про вбивство
Співробітники Ужгородського районного відділення поліції під процесуальним керівництвом прокуратури повідомили про підозру мешканці Чопа, яка обґрунтовано підозрюється у вбивстві чоловіка.

 

Вчора, 6 грудня, на лінію «102» звернувся житель міста Чоп та повідомив, що на вулиці Молодіжній він виявив тіло з ознаками насильства. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та спільний наряд Управління поліції охорони, які з’ясували, що померлий є 50-річним жителем села Баркасово Мукачівського району. На місці працювали спеціалісти відділу з розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я людини, слідчого управління ГУНП в Закарпатській області та криміналісти. Поліція оперативно встановила, що тіло винесли з багатоповерхівки, яка знаходилася поруч. В квартирі, куди вели сліди, знаходилася її власниця – 67-річна мешканка Чопа. У неї вдома був гість, 44-річний житель села Червоне Ужгородського району. Обоє перебували в стані сильного алкогольного сп’яніння.

Поліція з’ясувала, що двоє чоловіків гостювали в жінки, під час спільного проведення часу між власницею квартири та мешканцем Мукачівщини виникла сварка. В результаті конфлікту вона вдарила гостя в груди ножем. Після цього тіло винесли на вулицю. Знаряддя вбивства у жінки вилучили. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 115 ККУ, тобто умисне вбивство. Жінці вже повідомили про підозру, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

07 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів