Багатодітна мати з Воловця залишила на вокзалі своїх 9 дітей і зникла

Багатодітна мати з Воловця залишила на вокзалі своїх 9 дітей і зникла
На залізничному вокзалі у місті Мукачеві поліція виявила дев‘ятьох неповнолітніх дітей, які мали намір доїхати до Волівця. Всі діти - рідні брати і сестри, приїхали до Мукачева зі Стрия Львівської області. Зараз неповнолітні влаштовані до притулку у селище Батєво Берегівського району.

 

На лінію «102» надійшло повідомлення від чергової залізничного вокзалу у м.Мукачеві про те, що на пероні вони виявили неповнолітніх дітей без супроводу дорослих.  Як з‘ясували працівники ювенальної превенції Мукачівського відділу поліції, всі діти-рідні брати і сестри, віком від 4 до 16 років. Вони мали намір вийти на зупинці у селищі Воловець, однак не встигли і зійшли з потягу в Мукачеві.

Поліцейські встановили, що діти разом з матір’ю деякий час проживали у Тернополі, пізніше на Львівщині, у м. Стрий. Проте жінка залишилась у Тернополі, а дітей відправила на Закарпаття.

Зараз поліція Мукачева влаштувала дітей до обласного притулку у селищіБатєво Берегівського району, їхньому життю та здоров‘ю нічого не загрожує. Матір-одиначку розшукують.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

07 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів