Співробітники відділу по боротьбі з торгівлею людьми на Закарпатті викрили 50 кримінальних правопорушень

Співробітники відділу по боротьбі з торгівлею людьми на Закарпатті викрили 50 кримінальних правопорушень
Протягом 11 місяців поточного року працівники відділу боротьби з торгівлею людьми попередили 15 спроб нелегального перетину державного кордону, 9 намагань втягнення в незаконну діяльність, а також 4 спроби торгівлі людьми

 

Діяльність відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління Національної поліції в Закарпатській області включає в себе заходи, що спрямовані не лише на виявлення, а й попередження цілої низки злочинів.

У результаті такої роботи протягом 11 місяців 2017 року співробітникам відділу вдалося розкрити 50 кримінальних правопорушень. У 15 випадках із названих працівники поліції, спільно з представниками прикордонної служби, виявляли нелегальних мігрантів, які намагалися перетнути державний кордон. Разом із тим завершено 7 справ, пов’язаних із підробленням документів та їх використанням. 

Крім того, поліцейські провели цілу ряд розстежень, у результаті яких вдалося вийти на слід злочинців та викрити 9 спроб сутенерства або втягнень осіб в заняття проституцією. Також було розкрито 5 злочинів, що стосуються створення або утримання місць розпусти чи звідництва.

Із чотирьох спроб торгівлі людьми або інших незаконних угод щодо людини завершено та скеровано до суду 3 справи. 

Також працівники відділу БЗПТЛ виявляли злочини загального характеру, серед яких крадіжки, шахрайство, незаконне виробництво та збут наркотичних засобів чи психотропних речовин тощо.

Всього завдяки роботі працівників відділу повідомлено 51 підозру у скоєнні злочинів, до суду направлено 50 кримінальних проваджень.

Відділ комунікації

поліції Закарпатської області

 

07 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів