Різдвяні дива таки бувають!

Різдвяні дива таки бувають!
Особливо у закарпатському Тячеві, адже сьогодні тут на площі Поштовій розпочалося грандіозне свято - Різдвяний ярмарок. Зима, святкові очікування різдвяних свят, що може бути краще?

 

А підтримували святкову атмосферу на відкритті Різдвяного ярмарку запальні ведучі Чорій&Чигрик. Вони проводили танцювальні флешмоби. Всі охочі могли прийняти участь та виграти цінні призи та подарунки від партнерів!

Хоча сніг і мороз ще не прийшли до багатьох європейських міст, але різдвяні ярмарки вже відкривають свої ятки для любителів глінтвейну і святкового шопінгу. Цьогоріч і Тячів не залишився осторонь.  Завдяки організаторам для жителів та гостів району створено таку прекрасну атмосферу, де можеш ковтнути щось нове від європейського святкування. Отож, починаємо знайомство з актуальною інформацією про асортимент, який пропонують на "Різдвяному ярмарку" на площі Поштовій в Тячеві. Пахне духмяно вином в будиночку з закарпатськими винами та гарячим глінтвейном, який є одним з найпопулярнішим зимових напоїв. Та не лише вином тут можна зігрітись. В асортименті ще є медовуха та гарячі напої.

Закусити теж знайдеться чим. Тут можна поласувати гарячою випічкою та навіть шашликом. Але додому з пустими руками теж не повертайся. Порадуйте своїх близьких різдвяними сувенірами та теплими речами, які ви теж зможете купити у різдвяних будиночках.

Запрошуємо Вас приєднатись до нас та поринути в різдвяну казку..

Джерело: Тячівські новини

 

08 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів