Закарпаття. Який він, сучасний шкільний вчитель?

Закарпаття. Який він, сучасний шкільний вчитель?
Переможців першого (районного) етапу очного туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2018" у номінаціях „Українська мова та література”, „Німецька мова” названо у Великоберезнянському районі Закарпаття.

 

Сучасний учитель – творча особистість. Він повинен бути активним, комунікабельним, динамічним, працездатним, вольовим, впевненим у собі, толерантним, компетентним. Це довели 10 учасників першого (районного) очного туру Всеукраїнського конкурсу „Учитель року – 2018”, які протягом 7-8 грудня 2017 року демонстрували педагогічну майстерність у трьох номінаціях „Українська мова та література”, „Німецька мова” та „Фізична культура”.

Варто зазначити, що цьогоріч Конкурс проходив за новими правилами. Обов’язковою умовою участі була реєстрація на порталі MICROSOFT та розміщення в мережі Інтернет відеорезюме.

Учасники представили свої професійні здобутки на етапах

  • „Тестування з фахової майстерності”,
  • „Методичний практикум”,
  • „Практична робота”,
  • „Навчальний проект”.

На етапі „Урок” педагоги у номінаціях „Українська мова та література”, „Німецька мова” акцентували увагу на надбаннях власного педагогічного досвіду, представили педагогічні ідеї та досягнення щодо використання сучасних інноваційних технологій.

Відповідно до рішення журі переможцями Конкурсу визначено:

  • у номінації „Українська мова” – Івановчик Тетяну Ігорівну, учителя української мови і літератури Костринської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату ІІ-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів;
  • у номінації „Німецька мова” – Руську Євгенію Іванівну, учителя німецької мови Розтоцько-Пастільської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів.

12 грудня 2017 року на базі Великоберезнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів буде проведено фінальний етап першого (районного) очного туру Всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2018” у номінації “Фізична культура”, повідомили у відділі освіти Великоберезнянської РДА.

 

09 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів