Підтримка і віра... Без них і броня не така міцна і постріли не такі влучні!

Підтримка і віра... Без них і броня не така міцна і постріли не такі влучні!
2014-й, 15-й, 16-й, 17-й… Всі ці роки поряд з нами янголи-охоронці, які знаходять, дістають, приганяють, пересилають, інколи сваряться і вказують на помилки, але швидко відходять, бо вони НАШІ, вони підтримують і вірять.

 

Справжні і щирі. Їх завзятість і невтомність ламають холодні фрази «це не наша війна…», «ми вас туди не посилали…». Вони дають впевненість. Впевненість у тому, що всі ми разом робимо щось велике і правдиве для своєї країни.

Рідні. Часто навіть не сподіваються почути у відповідь «дякую», бо розуміють, що ТАМ зараз не до цього, розуміють, що зараз важливо не це.

Закарпатський Легіон цінує всіх і кожного. 26-а річниця Дня Збройних Сил України стала хорошим приводом подякувати закарпатським волонтерам та громадським активістам за їх допомогу і зусилля.

На території військового містечка у теплій та невимушеній обстановці відбулось нагородження всіх тих, хто робить внесок в перемогу України. В приміщенні музею-експозиції, присвяченій участі Закарпатської бригади в АТО запрошені отримали подяки від командування частини, а також грамоти від Мукачівського об'єднаного військового комісаріату Закарпатської області.

Вдячні всім. Обіцяємо, що це не в останнє.

Дякуємо, що йдете пліч-о-пліч з побратимами!

Джерело: Закарпатський Легіон

Фото: Serhiy Hudak

 

09 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів