На Виноградівщині водій "спрінтера" наїхав на пенсіонера: старенький в лікарні з травмами

На Виноградівщині водій "спрінтера" наїхав на пенсіонера: старенький в лікарні з травмами
Виноградівські поліцейські з‘ясовують обставини дорожньо-траспортної пригоди у селі Підвиноградів, у результаті якої постраждав 72-річний чоловік. За фактом даної автопригоди в поліції розпочали слідство.

 

Вчора, 10 грудня о 12:25 на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у селі Підвиноградів, що на Виноградівщині.

Правоохоронці на місці події з`ясували, що водій автомобіля «Мерседес Спрінтер» здійснив наїзд на чоловіка, який рухався в попутному напрямку з автомобілем.  

За кермом спрінтера перебував 25-річний мешканець Іршавського району. Зі слів водія, чоловік несподівано для нього, штовхаючи велосипед, вийшов на проїжджу частину. 

У результаті наїзду 72-річний чоловік житель села Підвиноградів отримав  травми. З місця автопригоди водій доставив пенсіонера до районної лікарні міста.

Як повідомив слідчий, який працював на місці події, за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, поліція розпочала кримінальне провадження за ознаками ст.286 Кримінального кодексу України.  Обидва транспортні  засоби поміщені на спецмайданчик відділення поліції. В ході слідства в поліції  з‘ясують    всі обставини та причини даної дорожньо-траспортноїпригоди. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

11 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів