Поліцейські Закарпаття провели брейн-ринг зі школярами

Поліцейські Закарпаття провели брейн-ринг зі школярами
Представники Управління забезпечення прав людини Національної поліції спільно з правоохоронцями ювенальної превенції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області провели правовий брейн-ринг серед учнів 10-11 класів трьох навчальних закладів міста Берегова.

 

В рамках заходів, які проводяться з нагоди Міжнародного дня прав людини, який відзначають 10 грудня, та інших заходів інформаційного, освітнього та виховного характеру в рамках «16 днів проти насильства» правоохоронці Управління забезпечення прав людини Національної  поліції  в Закарпатській області Тетяна Трильо та Антон  Савчин спільно зі старшим інспектор  ювенальної превенції ГУНП в Закарпатській області Лідією Мацецкою  провели брейн–ринг серед  учнів шкіл м.Берегова.

Участь у грі на правову тематику взяли школярі 10-11 класів Берегівської гімназії, ЗОШ №1 та ЗОШ №5. Команди-учасниці змагались за званнянайкращих знавців у галузях цивільного, адміністративного, кримінальногоправа та Правил дорожнього руху.

Правильність відповідей оцінювало компетентне журі з числа правоохоронців та вчителів правознавства навчальних закладів м.Берегово. Протягом однієї години команди, які змагались  у чотирьох турах, боролись за звання кращих. Відтак,  перемога дісталась команді школярів ЗОШ №1,  друге місце посіла Берегівська гімназія,  а почесне третє – ЗОШ №5.

У приміщенні актової зали  гімназії, де відбувався брейн-ринг, заохочував та підтримував школярів духовий оркестр Головного  управління Нацполіції  в Закарпатській області під  керівництвом Віктора Гарагаля. Усі учасники гри,  педагоги та інші відвідувачі були в захваті від гри музикантів у поліцейській формі. Наостанок, всі учасники брейн-рингу отримали подарунки та подяки від організаторів заходу.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

11 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів