І ніби є, але немає: на Закарпатті бюджетники-освітяни все ще чекають зарплату

І ніби є, але немає: на Закарпатті бюджетники-освітяни все ще чекають зарплату
Не пройшло і півроку: зарплата бюджетникам-освітянам Воловецького р-ну накінець поступила! Сьогодні біля поліцейського посту в Нижніх Воротах, що на закарпатській Воловеччині (траса Київ-Чоп) зібрались працівники бюджетної соціально-освітньої сфери на протест щодо їх заборгованості по зарплаті, яку вони не отримують вже понад 3 місяці.

 

Голова райдержадміністрації Валентина Рогова, яка прибула разом із головою райради Іваном Лопітом, повідомила, що кошти в кінці дня вже поступили на казначейський рахунок району в загальній суммі понад 5 млн.грн., надавши копію підтверджуючого листа. Тобто вона пообіцяла, що вже завтра, протягом дня, на рахунки всіх працівників районної освіти поступить фізично очікувана вся зарплата включно до 1 грудня.

Голова райради додатково повідомив, що проблематика із заборгованістю із врахуванням тоготижневого протесту була донесена до найвищих рівнів, зокрема ним особисто і до голови Верховної Ради Андрія Парубія.

Відтак понад 50-70 протестуючих із числа працівників та вихователів сільських садочків і шкіл разом із громадськими активістами вирішили до завтра дати районній владі можливість виконати до кінця обіцянку щодо фактичного погашення заборгованості. Водночас вони попередили Преставника Президента на Воловеччині В.Рогову, що якщо завтра до 17:00 зарплата в повному обсязі все ж не поступлять на рахунки людей, то почнеться безстроковий протест і вже в більших масштабах, ніж попередній 7 грудня, – про це інформує Віталій Грегор у соцмережі Фейсбук.

 

11 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів