Цукерки і марихуана: у Воловці місцеві правоохоронці затримали 24-річного чоловіка з наркотиками

Цукерки і марихуана: у Воловці місцеві правоохоронці затримали 24-річного чоловіка з наркотиками
У Воловці місцеві правоохоронці затримали 24-річного чоловіка, який мав при собі подрібнену речовину, схожу на наркотик – марихуану. За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження.

 

Вчора, 11 грудня, поліцейські Воловецького відділення поліції затримали 24-річного місцевого жителя, той підозріло себе поводив.  Під час поверхневого огляду його речей поліцейські виявили та вилучили у нього пакетик та коробок із вмістом рослинної речовини, схожої на наркотичну — марихуану. 

Чоловік  плутався у своїх показах щодо походження наявних у нього наркотиків. 

Наркотичні речовини правоохоронці вилучили  та направили  для проведення експертизи. Відомості за цим фактом слідчий вніс  до ЄРДР за ознаками вчинення злочину передбаченого ч. 1. ст. 309 КК України,  тобто незаконне  зберігання наркотичних чи психотропних речовин без мети збуту.  Такі дії, згідно санкції статті, караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням чи позбавленням волі на строк до трьох років. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської област

 

12 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів