Закарпаття: "приколи" на кордоні

Міністр транспорту та зв’язку України Євген Червоненко доручив створити комісію з перевірки ситуації на україно-угорському кордоні. Її очолить заступник Міністра Микола Гордієнко, який відповідає за фінансовий моніторинг та запобігання корупції в галузі. Нагадаємо, протягом останнього тижня було заблоковано виїзд через пункт пропуску Чоп – там скупчилися великогабаритні вантажівки через нестачу дозволів.

 

Аби ?розрядити? ситуацію, Міністр ?.Червоненко розпорядився видати весь резерв дозволів. Наразі звільнено Генерального директора Укрдержпідпри?мства ?Укрінтеравтосервіс? ? Голову Служби міжнародних автомобільних перевезень (СМАП) Мінтрансзв?язку ?вгена Танцюру. Також досягнуто домовленості з угорською стороною про проведення 22-23 вересня ц.р. позачергового засідання Змішаної комісії з питань міжнародних автомобільних перевезень, де представники Міністерства планують порушити питання про збільшення квоти дозволів для України .
До з?ясування причин, що створили цю ситуацію, долучився заступник Міністра Семен Кроль, який відповіда? за автомобільну галузь і зокрема за міжнародні перевезення, його відкликано з відпустки.
Міністр ?вген Червоненко сподіва?ться, що у найближчі дні ситуація буде повністю врегульована. За звітом комісії Міністр пообіцяв провести нараду з усіма обласними представництвами Служб міжнародних автомобільних перевезень, повідомили у Мінтрансі України.

Репортер

 

22 вересня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів