Поліціянти затримали мукачівця на рахунку якого щонайменше 16 крадіжок телефонного кабелю

Поліціянти затримали мукачівця на рахунку якого щонайменше 16 крадіжок телефонного кабелю
Працівники мукачівської поліції затримали місцевого жителя, на рахунку якого щонайменше 16 фактів крадіжок телефонного кабелю. Сума завданих ним матеріальних збитків оцінюється у майже 200 тисяч гривень.

 

Працівники Мукачівського  відділу поліції затримали чоловіка, у мікрорайоні Борок- телеп  у закинутому приміщенні, коли він спалював викрадений ним близько 10 кг кабелю. Звідти поліцейські вилучили кусачки, рукавиці та близько 50 метрів кабелю. 

Затриманим виявився 34-річний раніше судимий місцевий житель. Чоловік у жовтні місяці вийшов з в‘язниці, де відбував покарання за крадіжки. 

«Слідством встановлено, що мукачівець  скоював крадіжки упродовж останніх двох місяців. Діяв переважно вночі, кабель викрадав  з горищ багатоповерхівок, підвалів та каналізаційних шахт.  Зривав його за допомогою кусачок, після чого обпалював ізоляцію на кабелі та в подальшому  метал здавав на брухт, - коментує слідчий Мукачівського відділу поліції Сергій Яртим. - На рахунку чоловіка, щонайменше 16 фактів крадіжок кабелю. Сума завданих ним збитків  потерпілим на загальну суму близько 200 тисяч гривень, це приблизно 3 тисячі метрів кабелю». 

За всіма фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження за частинами  2 та 3 статті 185  Кримінального кодексу України. Разом з тим вирішується  питання щодо оголошення мукачівцеві  підозри у крадіжках  та обрання міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

13 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів