Викрадачам людини в Ужгороді обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості вносити заставу

Викрадачам людини в Ужгороді обрано  міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості вносити заставу
Суддя розглянув клопотання слідчого відділу з розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я людини поліції Закарпаття щодо чотирьох підозрюваних у вимаганні. Всім обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості вносити заставу строком на 60 діб.

 

В Ужгородському міськрайонному суді відбулося заслуховування матеріалів у  резонансній справі вимагання. Суддя вивчив клопотання слідчого відділу з розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я людини поліції Закарпаття та вибрав всім чотирьом підозрюваним мірою запобіжного заходу тримання під вартою без можливості вносити заставу строком на 60 діб.

Нагадаємо, в 10 грудня поліція затримала автомобіль "Mercedes", який був в орієнтуванні. В салоні знаходилося четверо осіб, які обгрунтовано підозрюються у правопорушенні, передбаченому ч. 2 ст. 189 ККУ, тобто вимагання, вчинене групою осіб.

Відділ комунікації

поліції Закарпатської області

 

13 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів