В УФЛ лідери беруть своє!

В УФЛ лідери беруть своє!
З 8 по 11 – те грудня в спорткомплексі «Зінедін» відбулися матчі 5-го туру чемпіонату Ужгородської футзальної ліги.

 

У елітарній суперлізі УФЛ лідери без проблем здобувають свої залікові бали. Лідер «Проспект» переміг «Медею» – 5:3. Великий внесок у перемогу «проспектівців» зробив Анатолій Нурієв, який відзначився хет-триком.

Цілу «торбу» голів наколотив у ворота «Вопака» один із фаворитів суперліги «Минай» – 16:2 – така приголомшлива вікторія минайців над гравцями супермаркета. Цілих п’ять м’ячів на рахунку одного з кращих голеодорів команди Роберта Гегедоша.  Лише Василь Пиняшко та Олег Допілка з польових гравців «Минаю» не змогли відзначитись. Кращими бомбардирами «Минаю» наразі є Пилип та Гегедош, які мають по шість голів.

Здається знайшли свою гру футзалісти з мукачівського «Алекса», які зуміли реабілітуватися  після поразки в минулому турі від «Медеї». В цьому матчі досвідчений Мирослав Бундаш і компанія впевнено здолали «Радванку» – 6:2 й наздогнали її в турнірній таблиці.

Команда УжНУ після осічки від «Минаю» знову повертає собі втрачену третю сходинку. В цьому турі вони декласували мукачівський «Беркут» – 6:2, провівши по-три м’ячі в кожному з таймів. 

У вищій лізі здається повністю оправився від стартових поразок «Верест». У матчі проти потужного «Олімпіка» гравці «Вереста» продемонстрували неймовірну волю до перемоги й переконливо досягли свого – 8:3.  «Олімпік» мабуть не очікував такої гри від суперника й  не зумів нічого вдіяти. Окрім того, «Олімпік» через травми втратив Євгена Лукіяника, також у наступному турі відбуватиме дискваліфікацію через дві жовті картки Іван Кузьма.

УЖНЕТ продовжує перемагати. У цьому турі завдяки покеру Сергія Білана був переможений «Епіцентр» – 4:1. Завдяки цій перемозі «УЖНЕТ» наздоганяє «Олімпік» з яким ділить другу сходинку в вищій лізі.

«Штурм» продовжує свою безпрограшну серію. У цьому турі мукачівський колектив переміг одного зі своїх безпосередніхз конкурентів – «Вікінг» – 4:0. Ця перемога вивели мукачівців на перше місце у Вищій лізі.

Лише в п’ятому турі першу перемогу святкують «Коритняни» й одразу ж і наздогнали свого суперника за очками – «Худльово». Результат матчу – 7:4 на користь «Коритнян».

У першій лізі групи А лідери «Тімвір» та «Фенікс» знову перемагають. «Тімвір» під керівництвом граючого тренера Рудольфа Балажинця доволі легко перемагає КІТ – 9:3, а «Фенікс» долає команда африканських студентів «Африка Юнайтед» – 2:0. Ніяк не може зачепитися за очки колектив «Тиса-1», який у цьому турі зазнав фіаско в протистоянні з «Будівельником» – 1:5.

«Трактор» в цьому турі перемагає КС «Ужгород» – 7:1 й здобуває другу перемогу в сезоні й  обійшов КС у турнірній таблиці.

У групі В «Перечин», який доволі вдало розпочав свою участь у турнірі в двох останніх матчах зазнає поразок. У цьому турі його кривдниками став «Рятівник». Головним творцем перемоги в складі останніх став досвідчений Олексій Полянський, який відзначився покером, а результат двобою – 6:3 на користь «Рятівника». А в перечинців усі три м’ячі на рахунку Станіслава Котьо.

Продовжує свою переможну ходу студентська команда УТЕІ. Під їх натиском не встояла «Зіна» – 4:2. Другу поспіль перемогу також здобуває колектив «Інваспорту», який перемагає непростого суперника – «Здоров’я» – 11:2. Вікторію святкує й команда «Сторожниця», яка з рахунком 5:1 переграє «Стандарт».

Турнірне становище

Суперліга: «Проспект» - 13 очок; «Минай» - 12; УжНУ – 10; «Медея» - 10; «Алекс» - 6; «Радванка – 6; «Беркут» - 1; «Вопак» - 1.

Вища ліга: «Штурм» - 13; «Олімпік», УЖНЕТ – 12; «Вікінг» - 9; «Верест» - 6; «Худльово» - 3; «Коритняни» - 3; «Епіцентр» - 0.

Перша ліга. Група В: УТЕІ – 15; «Сторожниця» - 12; «Інваспорт», «Перечин» - 9; «Стандарт» - 6; «Рятівник» - 6; «Зіна» - 3; «Здоров'я» - 0.

Група А: «Фенікс» - 13; «Тімвір» - 12; «Будівельник» - 9; «Трактор» - 6; КІТ – 6; «Афріка Юнайтед» - 6; КС «Ужгород» - 4; «Тиса 1» - 0.

Семен МИХАЙЛИК

На ФОТО: Епізод матчу «Рятівник» – «Перечин»

 

13 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів