Дав на підзарядку: у Тячеві студент викрав у товариша мобільний телефон

Дав на підзарядку: у Тячеві студент викрав у товариша мобільний телефон
У Тячеві працівники поліції розкрили крадіжку мобільного телефону з приміщення місцевого ліцею. З’ясувалося, що один студент викрав у товариша мобільний телефон, який той дав йому на підзарядку. За даним фактом розпочато розслідування.

 

У Тячівський відділ поліції звернувся із заявою студент місцевого ліцею. Юнак повідомив про викрадення мобільного телефону. Як розповів потерпілий, він попросив підзарядити свій телефон товариша. Останній залишив його в одному з приміщень навчального закладу, звідки невідома особа його викрала.

Як встановили працівники кримінальної поліції Тячівського відділу, телефон потерпілого викрав саме той юнак, якому він дав його на підзарядку. За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Речовий доказ – крадений телефон вилучено й повернуто власникові. В ході розслідування також перевірятиметься причетність фігуранта справи – 17-річного жителя Хустського району до скоєння інших майнових злочинів. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

14 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів