Підростаючому поколінню ужгородців розповіли про ліквідаторів аварії на ЧАЕС

Підростаючому поколінню ужгородців розповіли про ліквідаторів аварії на ЧАЕС
14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

 

Подвиг, який здійснили ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС, ніколи не буде забутий ні нашими сучасниками, ні прийдешніми поколіннями. Адже як можна забути людей, які ціною свого життя і здоров’я захистили весь світ від техногенної катастрофи. Прикро усвідомлювати, що з кожним роком цих героїв стає все менше.

З нагоди цієї дати, 14 грудня співробітники Ужгородського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Закарпатській області завітали до НВК «Загальноосвітньої школи І ступеня з угорською мовою навчання – угорськомовна гімназія» Ужгородської міської ради Закарпатської області, що в обласному центрі. Під час зустрічі вогнеборці розповіли учням 7-9 класів про страшну трагедію, що сколихнула весь світ та про роботу самих вогнеборців, які перші приступили до ліквідації наслідків аварії. Також присутні дізналися про шкідливий вплив радіації на людину, про способи захисту організму від неї, про порядок дій при радіаційній загрозі та іншу корисну інформацію. По закінченню заходу рятувальники ще довго давали відповіді на питання, що лунали із класу.

Далі рятувальники провели виховну годину з першокласниками щодо питань пожежної безпеки. Крім корисних знань, які в ході заходу отримала малеча, фахівці ДСНС роздали їм розмальовки на протипожежну тематику. Їх попередньо було надано чеськими колегами. Тут захопленню дітей не було меж і вони відразу приступили до розфарбовування. Не відриваючись від роботи, дітки подякували рятувальникам за подарунки та запросили до себе в гості знову.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

15 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів