Міжнародний турнір з кікбоксингу Ippon-Open збере в Ужгороді спортсменів із клубів 4-х країн

Міжнародний турнір з кікбоксингу Ippon-Open збере в Ужгороді спортсменів із клубів 4-х країн
Найсильніші кікбоксери з Угорщини, Словаччини, Чехії та України віком від п’яти років, боротимуться у розділі кік-лайт, а старші визначатимуть найкращого ще і у лоу-кіку. Найменші спортсмени розпочнуть боротьбу 16 грудня та виборюватимуть Кубок Святого Миколая.

 

До слова, такий турнір в Ужгороді буде ювілейним, 15-тим. 17-го ж грудня битимуться досвідчені кікбоксери за міжнародний титул.

Офіційне відкриття змагань - 16 грудня об 11:00, організатори обіцяють цікаві передсвяткові сюрпризи.

Вхід на яскравий спортивний турнір – безкоштовний.

«Усі змагання будуть відбуватися у спорткомплексі «Іппон» в Ужгороді на вул. Івана Франка,1. Ми уже 15 років проводимо дитячий турнір – Кубок святого Миколая, а цього року вирішили ще провести відкритий Міжнародний турнір Ippon-Open. За призи св. Миколая будуть боротися спортсмени від 5 до 8 років у розділі кік-лайт. Дорослі змагання відбудуться для кікбоксерів від 12 до 22 років як у кік-лайті, так і у більш контактному та жорсткому виді – лоу-кіку. У Кубку св. Миколая плануємо 12 поєдинків, а в нашому оупені – 27 боїв. У суботу, 16 листопада, урочисто відкриваємо змагання об 11:00, о 13:00 на ринг вийдуть маленькі спортсмени. А 17 листопада бої розпочнуться о 10:00. Вхід на турнір – вільний! Запрошуємо усіх прихильників спорту», - каже Анатолій ПЕРЦЕВ, президент обласної Закарпатської федерації кікбоксингу WAKO.

 

15 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів